webshop
nl-NLen-GBde-DEfr-FR

Electrische openhaard

Ruby Fires is de specialist in haarden zonder rookkanaal. De elektrische openhaard maakt sfeer op een eenvoudige en veilige manier. U brengt gezelligheid in iedere kamer. Ruby Fires levert de beste electrische haard voor elke locatie.

De electrische inzethaard past in ieder huis. De haard past ook bij de inrichting van uw huis. U heeft de keus uit 19 modellen electrische inzethaarden.

De elektrische open haard heeft veel voordelen:

  • Verschillende schouwen voor ieder interieur
  • Regelbaar vlambeeld
  • Regelbare warmtefunctie
  • Afstandsbediening
  • Lage verbruikskosten

Ruby Fires is dé leverancier van haarden zonder schoorsteen. Als groothandel heeft Ruby Fires alles op voorraad om sfeer op een veilige manier in huis te halen. U geeft uw huis op een makkelijke manier iets extra’s. De elektrische openhaard van Ruby Fires is een bron van gezelligheid in uw huis.

Bekijk eens onze elektrische openhaard modellen. Als u op een type haard klikt, komen inbouwmaten, buitenmaten en functies in beeld. Van sommige modellen kunt u online de gebruiksaanwijzing downloaden. Onder de link ‘Verkooppunten’ staan de dealers van sfeerhaarden van Ruby Fires in heel Europa vermeld. Ruby Fires levert de elektrische openhaard overal.

Direct naar elektrische openhaard

Electrische openhaard